1 – 3 czerwca Godz. 14:00 – 18:00
Uprzejmie informujemy, iż w dniach 1 – 3 czerwca 2017r. w godzinach od 14:00 do 18:00 planujemy 3 – dniową imprezę z okazji Dnia Dziecka pt. „Pyszny Dzień Dziecka z Mateuszem Gesslerem”.
Event nasz to z pewnością nie lada gratka dla wszystkich kochających gotowanie ale nie tylko, będzie to bowiem kulinarna zabawa dla całej rodziny połączona z edukacją na temat zdrowego żywienia.
Gwiazdą naszego eventu będzie Mateusz Gessler – kucharz, restaurator i juror popularnego programu telewizyjnego pt. „Masterchef Junior”, który przygotuje dla naszych klientów pyszne przekąski.
Dla dzieci przygotowaliśmy konkurs z super nagrodami – będą to m.in. bony na zakupy w Galerii Sanowa, książki z autografem Mateusza Gesslera oraz bilety do kina. A najlepsi będą mieli okazję wspólne gotować z Mateuszem Gesslerem.
W ramach w/w konkursu, zarówno w dniu 1 jak i 2 czerwca zorganizowane zostaną warsztaty kulinarne dla małych szefów kuchni. W konkursie mogą wziąć udział dzieci w wieku od 7 do 15 lat. Na zgłoszenia czekać będziemy od 22 do 31 maja pod adresem zapisy@gmdk.pl – w formularzu należy napisać „Dlaczego chcę gotować z Mateuszem Gesslerem”. Dzieci, które udzielą najciekawszych odpowiedzi zostaną zaproszone na warsztaty i będą miały szansę na wspólne gotowanie z Mistrzem.
Następnie, spośród wszystkich uczestników warsztatów z 1 i 2 czerwca, wyłonimy 10 osób, które wezmą udział w warsztatach z Mateuszem Gesslerem w dniu 3 czerwca. Trzech finalistów wybranych przez Mateusza Gesslera przygotuje z nim kultowe burgery.
Regulamin konkursu, zgoda rodziców oraz formularz zgłoszeniowy dostępny jest na www.galeriasanowa.pl
Ponadto, w dnia 1 – 3 czerwca zaprosimy wszystkich na quiz z wiedzy kulinarnej na ekranach multimedialnych, w którym dla najlepszych przewiedziane są książki Mateusza Gesslera pt. „Smaki dzieciństwa” z autografem oczywiście oraz silikonowe kolorowe foremki na babeczki.
Dla najmłodszych zorganizujemy kulinarną strefę zabaw, a w niej m.in. animacje, malowanie buziek, kolorowanki, zabawy z ciastoliną oraz piaskiem kinetycznym.
Dołączcie do nas!
REGULAMIN WARSZTATÓW KULINARNYCH